Denunț la DNA împotriva noului președinte al FRF

Alberto Cristian, 9 aprilie 2014, Ora 09:56

  • print
  • |
denunt-la-dna-impotriva-noului-pre-edinte-al-frf-39313-1.jpg

Fostul internațional Daniel Prodan, director sportiv al Federației Române de Fotbal, a depus un denunț la DNA împotriva noului președite al FRF, Răzvan Burleanu. Daniel Prodan e în conflict deschis cu cel care l-a înlocuit pe Mircea Sandu, după ce acesta i-a cerut să părăsească forul pe care îl conduce.

„Am fost la DNA să fac un denunț legat de domnul Răzvan Burleanu, în legătură cu achiziționarea unor terenuri, la Onești și la Ploiești", a declarat Daniel Prodan, la ieșirea din sediul DNA.

Luni, Răzvan Burleanu declarase într-o conferință de presă că Daniel Prodan îi ceruse 100 000 de euro ca sa plece de la FRF, informează DigiSport.

Totodată, Daniel Prodan a cerut din nou ca Răzvan Burleanu să aducă dovezi clară legate de o acuzație de viol adusă fostului fundaș al naționalei:"Îl invit pe domnul Răzvan Burleanu să aducă plângerea de viol de care vorbește și pe care se laudă că o are și să o depună la organele competente, ca să vedem care sunt dovezile de viol, legate de Didi Prodan. Sunt total dezamăgit, încearcă să mânjească valorile din țara asta."

În vârstă de 42 de ani, Daniel Prodan a strâns 54 de jocuri în tricoul echipei naționale, pentru care a marcat un gol. A participat la turneul final al Cupei Mondiale din 1994, din Statele Unite, și la Euro 96. Cu Steaua a câștigat cinci titluri de campion al României și o Cupă, jucând în Champions League.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou