Best Dental

Fraţii Costea ar putea evolua împreună, la o echipă din Liga 1

Teo Popa, 9 martie 2015, Ora 12:24

  • print
  • |
fratii-costea-ar-putea-evolua-impreuna-la-o-echipa-din-liga-1-45863-1.jpg

Florin şi Mihai Costea pot evolua pentru a treia oară împreună la o echipă din Liga I. După ce au fost la un pas să ducă Universitatea Craiova în Europa şi au jucat şi pentru campioana Steaua, cei doi sunt doriţi la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Moldovenii nu au marcat decât un gol în primele trei etape ale returului, cel reuşit de Sialmas în faţa Pandurilor, şi au înscris 15 goluri în cele 20 de runde scurse din acest sezon.

Angelo Massone a anunţat că cei doi fraţi ar putea evolua pentru echipa aflată pe locul 15 în campionat, măcar până la vară, informează prosport.ro. Administratorul delegat a spus că măcar unul dintre cei doi va ajunge la trupa lui Ze Maria.

"Am discutat cu jucătorii şi sunt şanse să vină la Ceahlăul măcar până la vară. Am încredere că măcar unul ne va ajuta, chiar dacă în prezent nu trec prin cea mai bună perioadă. Sunt jucători de calitate", a declarat Angelo Massone, pentru sursa citată.

Cel mai probabil, este vorba de Mihai Costea, jucătorul de 26 de ani care a fost declarat recent liber de contract, după ce a fost fotbalistul Stelei în ultimii patru ani. Situaţia lui Florin este mai complicată. Fostul golgheter al Ligii I se află în litigiu cu CFR Cluj.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:03