Gigi Becali, ANUNŢ de la Poarta ALBĂ

Alberto Cristian, 4 mai 2014, Ora 10:05

  • print
  • |
gigi-becali-anunt-de-la-poarta-alba-39830-1.jpg

Gigi Becali, incarcerat la Poarta Alba, i-a anuntat pe fotbalistii de la Steaua ca vor primi cea mai mare prima din istoria unei echipe romanesti de fotbal.

Gigi Becali le-a transmis jucatorilor ca vor primi cate 250.000 de euro ca prima in cazul in care se vor califica in grupele UEFA Champions League, cu conditia ca acestia sa joace in 80% din meciuri in preliminarii, scrie GSP. In schimb, fotbalistii nu vor primi nici un ban pentru castigarea titlului!

Anul trecut, jucatorii de la Steaua au fost recompensati cu cate 200.000 de euro pentru castigarea titlului si calificarea in grupele UEFA Champions League.

Altfel, Steaua nu va avea parte de o petrecere pentru cucerirea titlului 25 din istoria clubului, aşa cum s-a întîmplat anul trecut. Laurenţiu Reghecampf a decis ca jucătorii să sărbătorească împreună cu fanii abia după finala Cupei României de pe 23 mai şi doar în cazul în care vor cîştiga şi acest trofeu.

"Vreau să am jucătorii concentraţi pentru finala Cupei. E o distanţă foarte mică între jocuri, aşa că ne vom bucura alături de fani abia după întîlnirea cu Astra. Ne dorim foarte mult că realizăm eventul, aşa că trebuie să fim foarte atenţi, concentraţi. După ultimul act din Cupă ne vom bucura pînă dimineaţă", a anunţat Reghecampf.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou