Il Luce a câștigat titlul, dar criza din Ucraina îl poate îndepărta de Șahtior

Cristian Blănuţă, 12 mai 2014, Ora 08:25

  • print
  • |
il-luce-a-castigat-titlul-dar-criza-din-ucraina-il-poate-indeparta-de-sahtior-40149-1.jpg

Mircea Lucescu a cucerit alături de Șahtior cel de-al optulea titlu de campion al Ucrainei, dintre care ultimele cinci au fost obținute consecutiv. Tehnicianul nu știe dacă va continua la Donețk, din cauza situației critice din Ucraina.

Duminică, într-un meci disputat în deplasare cu porțile închise, echipa antrenată de Mircea Lucescu s-a impus cu 3-1 contra celor de la Zorya Luhansk, formație care va evolua în Europa League. În urma acestei victorii, Şahtior a acumulat 62 de puncte după 27 de meciuri şi nu mai poate fi ajunsă de ocupanta locului doi, Dnepr Dnepropetrovsk, care are cu nouă puncte mai puţin.

"Sunt foarte bucuros pentru câștigarea unui nou titlu, atât pentru noi, pentru club, cât și pentru fani. Din păcate, am fost nevoiți să jucăm fără fani în tribună, ori fotbalul disputat astfel este unul diferit.

Cred că acesta a fost cel mai greu an de când o antrenez pe Șahtior. Dar încă mai avem multe lucruri de făcut, mai ales în ceea ce-I privește pe jucătorii tineri. Trebuie să aduc echipa la nivelul pe care l-a arătat anii trecuți", a spus Mircea Lucescu după meci, potrivit Digi Sport.


Cum mai multe zvonuri îl dau plecat de la Șahtior, tehnicianul român a făcut precizări noi pe această temă.


"O mai spun o dată: eu vreau să rămân la echipă. Asta este problema mea și a clubului, deocamdată nu și a publicului. Oricum, pentru cei care nu știu asta, mai am încă un an de contract cu Șahtior. Desigur, voi evalua lucrurile în funcție și de situația politică din Ucraina".

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou