La asta nu se aștepta nimeni! Bănel Nicoliţă şi-a găsit echipă şi va câştiga un munte de bani

Mălina Andrei, 7 ianuarie 2015, Ora 12:33

  • print
  • |
la-asta-nu-se-astepta-nimeni-banel-nicolita-si-a-gasit-echipa-si-va-castiga-un-munte-de-bani-45072-1.jpg

Bănel Nicoliţă s-a înţeles cu Al Ittihad, potrivit Akhbaar24 şi va fi prezentat joi în cadrul unei conferinţe de presă, scrie Prosport.ro.

Ultima oară la Saint Etienne, mijlocaşul dreapta de 30 de ani şi-a găsit în sfârşit echipă. Deşi spera la un contract în Vestul Europei, Bănel a acceptat să îl urmeze pe Victor Piţurcă la Al Ittihad, unde va primi un salariu superior.

Este cel de-al treilea jucător pe care fostul selecţioner îl aduce la clubul din Arabia Saudită, după ce zilele trecute Sânmărtean şi Szukala au semnat la rândul lor contracte extrem de atractive din punct de vedere financiar. Interesant este că Piţurcă mai avea un singur loc liber pentru un jucător din afara Asiei în lot, astfel că Tănase sau Stancu - fotbalişti despre care s-a scris intens că se află în vizorul ex-antrenorului naţionalei - au "sărit" din schemă.

Interesul lui Al Ittihad pentru Nicoliţă nu este nou, acesta fiind în trecut unul dintre preferaţii lui Piţurcă. De altfel, mijlocaşul de 30 de ani recunoştea la finalul lui 2014 că există contacte cu arabii şi că nu ar sta pe gânduri să se transfere, având în vedere relaţia specială pe care o are cu tehnicianul, mai scrie Prosport.ro.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou