Lautențiu Reghecampf a fost concediat de la clubul Al-Hilal. Reacția acestuia este incredibilă

Mălina Andrei, 16 februarie 2015, Ora 11:39

  • print
  • |
lautentiu-reghecampf-a-fost-concediat-de-la-clubul-al-hilal-reactia-acestuia-este-incredibila-45623-1.jpg

Laurenţiu Reghecampf a fost oficial concediat de la cel mai mare club din Arabia Saudită, Al-Hilal, a anunţat gruparea saudită pe site-ul oficial.

Duminică noapte, site-ul oficial al lui Al-Hilal a anunţat concedierea lui Reghecampf, mulţumindu-l pentru perioada petrecută pe banca echipei.

"Al Hilal a decis să pună capăt contractului lui Laurenţiu Reghecampf şi îi mulţumeşte pentru eforturile depuse în acest sezon. Până la numirea unui nou staf, echipa va fi condusă de Ciprian Panait", a anunţat Al Hilal.

Reghecampf a prelua echipa Al Hilal în mai 2014, iar vineri a pierdut finala Cupei Prinţului Arabiei Saudite.

"Nu am semnat încă rezilierea. Sînt discuţii. Din păcate, există unele probleme la club care mă depăşesc și care trebuie să fie rezolvate de conducere şi de jucători. Eu mi-am arătat disponibilitatea, în această după amiază, să reziliem de comun acord contractul, pentru că vreau să plec cu fruntea sus de aici, aşa cum am şi venit. Un lucru e clar, eu nu voi însoţi echipa la jocul următor şi am convenit cu conducerea ca doctorul şi Ciprian Panait să însoţească echipa în deplasarea de luni, însă nu ştiu dacă o vor face", a declarat Reghecampf pentru fanatik.ro.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou