LIGA CAMPIONILOR, dueluri ŞOC în semifinale

Dan Alexandru, 11 aprilie 2014, Ora 15:24

  • print
  • |
liga-campionilor-dueluri-soc-in-semifinale-39402-1.jpg

Tragerea la sorţi a meciurilor din semifinalele Ligii Campionilor a avut loc vineri, la sediul UEFA din Nyon. Partidele se vor juca pe 22/23 aprilie, prima manşă, şi 29/30 aprilie, returul.

Real Madrid Bayern Munchen se întâlnesc din nou în semifinalele Ligii Campionilor, după doar doi ani. În primăvara lui 2012 bavarezii i-au eliminat pe iberici la penalty-uri, dar au pierdut finala jucată pe propriul stadion, în faţa lui Chelsea.

La fel de interesantă se anunţă şi cealaltă dispută, Atletico Madrid - Chelsea, portarul spaniolilor, Thibauld Courtois, fiind împrumutat chiar de la Chelsea. De altfel, presa spaniolă anunţa ieri că pentru a-l putea folosi pe Courtois în ambele manşe Atletico va trebui să le plătească londonezilor 6 milioane de euro, suma fiind stipulată în contractul de împrumut.

Totuşi, UEFA a anunţat vineri că orice înţelere privată între cluburi este nulă, "integritatea competiţiei sportive fiind primordială".

Programul semifinalelor:

Real Madrid - Bayern Munchen

Atletico Madrid - Chelsea

Partidele tur se vor juca pe 22/23 aprilie, iar returul pe 29/30 aprilie. Finala va avea loc pe 24 mai, la Lisabona.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou