Manchester City e gata să plătească 200 de milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Leo Messi

Alberto Cristian, 3 mai 2014, Ora 20:10

  • print
  • |
manchester-city-e-gata-sa-plateasca-200-de-milioane-de-euro-pentru-a-l-cumpara-pe-leo-messi-39813-1.jpg

Barcelona a ratat aproape toate obiectivele din acest sezon, iar frustrarea lui Leo Messi a crescut considerabil în 2014, în condițiile în care presiunea rezultatelor echipei a ajuns să cadă meci de meci pe umerii săi. AS informează că Manchester City vrea să profite de nemulțumirea starului argentinian.

Vara trecută, același cotidian a scris despre o întâlnire care a avut loc la restaurantul Rias de Galicia între tatăl lui Messi, Jorge, și președintele lui Real Madrid, Florentino Perez.

Oficialul „galacticilor" a încercat să-l convingă pe Messi să schimbe tabăra, în favoarea marii rivale, dar atacantul a refuzat, potrivit digisport.ro. La un an distanță, plecarea „Purecelui" de pe Camp Nou nu mai pare imposibilă.

Manchester City e gata să înceapă o licitație nebună pentru a-l avea pe cvadruplul Balon de Aur, iar șeicii de pe Emirates i-au mandatat pe oficialii Txiki Begiristain și Ferran Soriano să îl convingă pe Messi să semneze cu „cetățenii". Pentru a-l dezlega de Barcelona, City e dispusă să plătească 200 de milioane de euro, clauza lui de reziliere fiind cifrată la 250 de milioane.

În caz de extremă urgență, clubul englez ar putea decide să achite întreaga clauză de reziliere, pentru a negocia direct cu jucătorul.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou