Messi, ademenit cu un salariu fabulos în Arabia Saudită! Află care este oferta astronomică

Anca Bratu, 12 ianuarie 2023, Ora 15:06

  • print
  • |
messi-ademenit-cu-un-salariu-fabulos-in-arabia-saudita-afla-care-este-oferta-astronomica-47279-1.jpg

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo și-ar putea continua duelul acerb și în campionatul din Arabia Saudită. Mundo Deportivo susține că starul argentinian ar putea semna un contract de 300 de milioane de euro pe an cu clubul Al Hilal. Cristiano Ronaldo câștigă la Al Nassr „doar" 200 de milioane de euro, scrie playtech.ro.

Lionel Messi ar putea să ajungă în Arabia Saudită, la fel ca rivalul Cristiano Ronaldo. Argentinianul este momit cu un contract uriaș de Al Hilal, formație care ocupă locul trei în clasament.

Spaniolii de la Mundo Deportivo susțin că proaspătul campion va semna cu contract prin care va câștiga 300 de milioane de euro pe an. Dezvăluirea îi aparține lui Nasser Al-Attiyah, de patru ori campion în Raliul Dakar și văr cu patronul lui PSG. Mutarea ar urma să se oficializeze în vară, după ce atacantului îi expiră contractul la formația din Paris unde câștigă 30 de milioane de euro pe an.

"Messi va ajunge în Arabia Saudită în câteva luni și vă pot dezvălui și unde. Din ce aud acum, Messi va semna cu Al-Hilal în 3 sau 6 luni", a declarat Nasser Al-Attiyah.

Planul arabilor este unul pe termenul lung. Ei își doresc foarte tare să aducă în atenția publicului meciul din campionat dintre Al Hillal și Al Nassr, iar cu Messi și Ronaldo în teren șansele de reușită sunt foarte mari. În plus, își doresc ca cei doi să ajute Arabia Saudită să obțină, alături de Egipt și Grecia, oragnizarea Campionatului Mondial de Fotbal din anul 2030.

Cristiano Ronaldo a semnat la începutul statului un contract cu Al Nassr. Starul de 37 de ani va câștiga 200 de milioane de euro pe an, asta înseamnă aproape o jumătate de miliard de euro, în cei doi ani și jumătate în tricoul formației din Riad. Starul portughez nu a debutat la noua formație, dar are șanse mari să joace într-un amical în care PSG va înfrunta o echipă formată din cei mai buni jucători de la Al Nassr și Al Hilal. Partida este programată pe data de 18 ianuarie. 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou