Mihai Stoica: Eu fac pușcărie degeaba

Teo Popa, 28 aprilie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
mihai-stoica-eu-fac-puscarie-degeaba-39636-1.jpg

Curtea de Apel București (CAB) a amânat vineri, pentru 23 mai, judecarea contestației prin care managerul FC Steaua București, Mihai Stoica, solicită anularea condamnării sale la 3 ani și 6 luni de închisoare primită în dosarul transferurilor.

Vineri, în jurul orei 12,30, Mihai Stoica a fost adus de gardieni în sala de judecată având cătușe la mâini, după care a fost introdus în boxa acuzaților.

Judecătorii i-au spus însă că procesul trebuie amânat deoarece Înalta Curte de Casație și Justiție nu a publicat în Monitorul Oficial o decizie privind aplicarea legii penale mai favorabile, ca urmare a intrării în vigoare a noilor coduri penale.

Stoica le-a cerut magistraților să ia cuvântul și le-a reproșat acestora faptul că a fost adus degeaba de la penitenciar.

"Sunt singurul condamnat căruia nu i s-a cerut pedeapsa. Faptele sunt prescrise. Am venit de la șase dimineața. Poate că vă e ușor să amânați dosarul, dar eu fac pușcărie degeaba", le-a spus Mihai Stoica judecătorilor, după care a părăsit sala de judecată, însoțit de gardieni.

Judecătorii Curții de Apel București au decis pe 4 martie condamnarea la închisoare cu executare a celor opt inculpați din dosarul transferurilor din fotbal.

George Copos, fostul acționar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua - la 3 ani și 6 luni de detenție, Cristian Borcea, fost acționar la FC Dinamo - 6 ani și 4 luni, Ioan Becali - 6 ani și 4 luni, Victor Becali - 4 ani și 8 luni.

De asemenea, Jean Pădureanu, fost președintele al Clubului Gloria Bistrița, a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare în același dosar, Gheorghe Popescu - la 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare, iar Gheorghe Nețoiu - la 3 ani și 4 luni de detenție cu executare.

CAB i-a condamnat pe inculpați în funcție de noul sau vechiul Cod penal și de cererile pe care aceștia le-au făcut prin avocați la ultimul termen de judecată.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou