Mircea Rednic, demis a doua oară de ziua lui

Alberto Cristian, 9 aprilie 2014, Ora 15:49

  • print
  • |
mircea-rednic-demis-a-doua-oara-de-ziua-lui-39331-1.jpg

Mircea Rednic a fost demis miercuri de KAA Gent, chiar în ziua în care împlinește 52 de ani. Nu e prima oară în carieră când antrenorul e dat afară pe 9 aprilie. El a pățit același lucru și în urmă cu 13 ani, când pregătea pe Rapid.

Lui Mircea Rednic i-a fost reziliat contractul după ce echipa sa a pierdut primele două jocuri din play-off 2 în campionatul Belgiei. În ultima etapă a sezonului regulat a ratat calificarea pentru play-off 1, cel care oferă șansa luptei la titlu, informează digisport.ro.

Românul antrena pe Gent din octombrie, după ce a început sezonul pe banca lui CFR Cluj, de unde a fost îndepărtat tot din cauza rezultatelor slabe.

În 2001, la primul său mandat ca antrenor în Giulești, Rednic a fost demis de George Copos chiar în ziua când împlinea 39 de ani. Fostul patron al Rapidului a mers atunci în cantonamentul echipei giuleștene cu un buchet de flori, pentru a-l felicita pe tehnician cu ocazia aniversării, apoi l-a anunțat că e dat afară.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou