Octavian Bellu, susținut de Țiriac și Voiculescu pentru șefia Comitetului Olimpic și Sportiv Român

Teo Popa, 28 aprilie 2014, Ora 15:24

  • print
  • |
octavian-bellu-sustinut-de-tiriac-si-voiculescu-pentru-sefia-comitetului-olimpic-si-sportiv-roman-39664-1.jpg

Lupta pentru șefia COSR se ascute. Chiar și în presă. Jurnalul Național îi adresează un articol omagial lui Octavian Bellu și anunță public că susține candidatura acestuia, într-un articol aflat în deschiderea ediției de print a Jurnalului Național.

"Cea mai importantă veste în sportul românesc a apărut la sfârşitul săptămânii trecute. După o îndelungată analiză, Octavian Bellu s-a hotărât să intre în cursa pentru preşedinţia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Omul care din 1990 şi până în prezent, cu mici întreruperi cauzate de indiferenţa celor din jur, a fabricat în laboratorul miraculos de la Deva peste 300 de medalii olimpice, mondiale şi europene pentru gimnastica feminină din România vrea să se implice la cel mai înalt nivel", scrie Jurnalul Național, care își continuă apoi omagiul.

Gazeta Sporturilor, tot din trustul media al lui Dan Voiculescu, la rândul său, acuză presupuse presiuni politice asupra Elisabetei Lipă, posibilă candidată, care s-ar face în favoarea principalului contracandidat al lui Bellu, actualul vicepreședinte al COSR, Alin Petrache. Numai că Lipă respinge ferm acuzațiile din GSP.

"Domnul vice-prim-ministru Oprea nu m-a chemat la dumnealui să-mi spună 'Nu candida'. Nu există așa ceva. Nu am discutat, nici nu ne-am văzut, nu ne-am văzut față în față, nu am avut nicio discuție cu domnul vice-prim-ministru", a declarat Lipă pentru Realitatea TV.

Surse din lumea sportului susțin că Bellu ar fi omul pe care ar miza și Ion Țiriac.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou