Proiect de lege împotriva lui Messi! Persoana non grata pe teritoriul Mexicului

Anca Bratu, 7 decembrie 2022, Ora 19:42

  • print
  • |
proiect-de-lege-impotriva-lui-messi-persoana-non-grata-pe-teritoriul-mexicului-47091-1.jpeg

Lionel Messi stârnește controverse în Mexic după ce naționala Argentinei a câștigat meciul din grupele Campionatului Mondial împotriva mexicanilor. În acest timp, atacantul lui PSG se pregătește pentru confruntarea cu Țările de Jos din sferturile de finală ale turneului final din Qatar, scrie evz.ro.

O deputată mexicană a inițiat un proiect de lege prin intermediul căruia cere caLeo Messi să fie declarat persoana non grata în Mexic. Maria Clemente Garcia Moreno a prezentat documentul prin care vrea ca starul argentinian să fie interzis în Mexic. Motivul din spatele deciziei deputatei este reprezentat de un gest făcut de fotbalistul lui PSG după meciul câștigat de Argentina în grupele Campionatului Mondial împotriva Mexicului, 2-0.

„Îndemnăm ca Ministerul Afacerilor Externe să îl declare persoana non grata pe teritoriul Mexicului pe cetățeanul de naționalitate argentiniană și spaniolă Lionel Andres Messi Cuccitini, din cauza disprețului și a lipsei de respect arătate față de Mexic în timpul Campionatului Mondial, pe 26 noiembrie 2022", se arată în documentul din Mexic.

Leo Messi a fost atacat din toate părțile

Forbalistul a primit critici și din partea lui Canelo Alvarez. În timpul sărbătorii declanșată în vestiar la finalul meciului, argentinianul ar fi călcat în picioare un material de culoare verde despre care s-a spus că ar fi fost un tricou al Mexicului. Tricoul ar fi ajuns în posesia lui Messi în urma unui schimb efectuat după fluierul final al arbitrului.

Pe imaginile filmate s-a putut observa cum decarul Argentinei dă cu piciorul peste respectivul obiect vestimentar în momentul în care se descalță. În plus, tricoul se afla pe jos în momentul în care „pumele" se bucurau de succesul obținut. „Așa cum respect eu Argentina, trebuie să respecți tu Mexicul. Nu vorbesc despre toată țara, vorbesc despre Messi și lucrul pe care l-a făcut. Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!", a scris Canelo Alvarez, pe contul său oficial de Twitter.

 

Messi a fost cel care a dechis scorul în meciul disputat în fața naționalei Mexicului, 2-0. Fotbalistul a ajuns la opt goluri marcate la Campionatele Mondiale, egalându-l astfel pe marele Diego Armando Maradona. Starul lui PSG a fost copleșit de emoții la finalul partidei. Messi s-a descătușat în vestiar. Atacantul a cântat, la bustul gol, alături de coechipierii săi, într-o atmosferă specială, informează Tyc Sports. 

Elevii lui Scaloni se pregătesc pentru meciul din sferturile de finale ale Campionatului din Qatar. „Pumele" vor juca împotriva selecționatei din Țările de Jos după ce au învins-o pe Australia, scor 2-1. 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou