Rafael Nadal, mesaj pentru fanii din România

Cristian Blănuţă, 8 mai 2014, Ora 08:53

  • print
  • |
rafael-nadal-mesaj-pentru-fanii-din-romania-40005-1.jpg

Rafael Nadal le-a dat o veste bună suporterilor săi din România, prin intermediul Digi24 şi Digi Sport. Cu prima ocazie, tenismenul va veni la noi în ţară. Până atunci, Nadal e hotărât să cucerească noi trofee şi să se menţină pe primul loc al ierarhiei ATP.
Rafael Nadal a demonstrat încă o dată că zgura este suprafaţa sa preferată de joc. Nu i-a dat nicio şansă lui Juan Monaco, în primul meci de la Madrid. L-a învins pe argentinain cu 6 - 1, 6 - 0, iar în turul al treilea va juca împotriva lui Jarkko Nieminen.

Nadal a câştigat de trei ori până acum turneul de la Madrid şi vrea să-şi mai adjudece un titlu în faţa propriilor suporteri.

- Cum te simți înaintea acestei serii de trei turnee importante? Madrid, Roma și Roland Garros...

- Mă simt bine, cu dorința de a juca un tenis bun, să concurez bine, apoi sper ca lucrurile să iasă așa cum trebuie. Muncesc zi de zi pentru ca totul să fie bine.

- Cum s-au schimbat șansele tale de a câștiga turneul după retragerile lui Djokovic și Federer?

- Nu știu, asta rămâne de văzut. Șansele sunt așa cum mi le fac eu. Trebuie să văd cum joc mâine, sper ca lucrurile să iasă bine pentru mine și să fiu într-o formă cât mai bună.

- De ce este nevoie pentru a reveni în vârful formei și în fruntea clasamentului după o accidentare? Ți s-a întâmplat și ție, acum lui Andy Murray...

- Ai nevoie de rabdare, de calm și mult timp dedicat recuperării. În acest fel îți recapeți încet și senzațiile din teren, cele pe care le aveai înaintea accidentării. Este un întreg proces care trebuie parcurs și sunt sigur că Andy nu va avea probleme în a participa la cele mai importante turnee.

Nadal nu are suporteri doar în Spania. Numărul 1 mondial este apreciat foarte mult şi în România.

- Ai fost vreodată în România? Ai prieteni români?

- Nu cred că am fost niciodată în România. Nu cred că am fost. Ca prieten, îl am pe Ion (Ţiriac - n.r). Nu cunosc multă lume.

- Ai mulţi fani în România. Un mesaj pentru ei, speră să te vadă.

- Sper să fie aşa, vă mulţumesc tuturor! Sper să mă puteţi vedea acolo în curând. Noi, fără fani, nu am fi mai nimic. Fanii sunt cei care fac ca toate turneele să fie importante. Pentru mine, fanii sunt cei mai importanți!

Până când va ajunge în România, Rafa Nadal poate fi văzut la treabă în partidele transmise pe Digi Sport.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou