Răsturnare de SITUAŢIE în cazul meciului STEAUA-VASLUI

Alberto Cristian, 9 aprilie 2014, Ora 14:23

  • print
  • |
rasturnare-de-situatie-in-cazul-meciului-steaua-vaslui-39325-1.png

STEAUA-VASLUI. Meciul STEAUA-VASLUI, din etapa a 27-a a Ligii I se va disputa. STEAUA-VASLUI a fost în pericol de anulare deoarece vasluienii au ameninţat cu greva. STEAUA-VASLUI este programat, vineri, de la ora 20:30.

STEAUA-VASLUI. Neplătiţi de patru luni, fotbaliţştii antrenaţi de Liviu Ciobotariu au anunţat că nu se vor prezenta la meciul STEAUA-VASLUI.

Adrian Porumboiu, deşi se află în litigiu cu Ciprian Damian pentru acţiunile clubului, i-a convocat miercuri pe jucători la o şedinţă, urmând să le plătească acestora salariile, astfel că meciul STEAUA-VASLUI se va disputa.

"Nu vreau să comentez prea multe, însă e normal ca meciul STEAUA-VASLUI să se dispute! O echipă care a luat bani de la LPF pentru a juca partidele din campionat trebuie să îşi respecte contractul. În rest, nu am nimic de spus! Eu nu pot să fiu răspunzător de situaţia creată în momentul de faţă la Vaslui. Autocarul stă la dispoziţie echipei şi nu se pune problema ca echipa să nu se prezinte la meci!", a declarat Adrian Porumboiu pentru Fanatik.

STEAUA-VASLUI, meci din etapa a 27-a a Ligii I, este programat, vineri, de la ora 20:30.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou