România a picat cu Grecia la baraj

Cristian Blănuţă, 21 octombrie 2013, Ora 16:09

  • print
  • |
romania-a-picat-cu-grecia-la-baraj-35122-1.jpg

 

Naţionala României va întâlni în dublă manşă naţionala Greciei în barajul pentru turneul final al CM 2014, care va avea loc în Brazilia. Meciurile se vor disputa pe 15 şi 19 noiembrie. Primul meci se va juca la Atena. Ultima întâlnire oficială între România şi Grecia a avut loc în preliminariile CM 1990, când tricolorii s-au calificat la Mondialele din Italia.

Naţionala de fotbal a României va întâlni echipa Grecia, în barajul pentru Cupa Mondială de fotbal din 2014, potrivit tragerii la sorţi efectuate luni, la sediul Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA), de la Zurich.

Meciurile de baraj se vor juca pe 15 şi 19 noiembrie, iar naţionala României va juca prima partidă în Grecia, la Atena. Celelalte partide sunt Portugalia - Suedia, Ucraina - Franţa şi Croaţia - Islanda.
Tricolorii vor juca prima partidă la Atena. Pentru acest joc, adversarii noştri nu vor putea conta pe atacantul Panagiotis Kone, de la Bologna, suspendat pentru partida tur, în urma cartonaşelor galbene primite în faza grupelor.


Grecia a încheiat pe locul 2 grupa G de calificare la CM 2014, la egalitate de puncte de puncte cu liderul, Bosnia-Herţegovina, dar având un golaveraj inferior. Bilanţul în preliminarii al reprezentativei antrenate de portughezul Fernando Santos a fost unul impresionant, elenii având opt victorii, un egal şi o înfrângere. De altfel, singurele puncte pierdute de greci au fost cu Bosnia, remizând 0-0 la Atena şi pierzând cu 1-3 la Sarajevo.


România şi Grecia s-au întâlnit ultima oară pe data de 11 noiembrie 2011, când tricolorii au câştigat cu 3-1, prin golurile lui Torje, Chipciu şi Tănase, întâlnirea fiind una amicală, disputată în Austria.
Ultimele meciuri oficiale între reprezentativele României şi Greciei s-au disputat în preliminariile CM 1990, când tricolorii au remizat 0-0 la Atena şi au câştigat cu 3-0 la Bucureşti.


Din lotul actual al Greciei fac parte mai mulţi jucători cunoscuţi, care activează la cluburi importante din Europa, precum Vasilis Torosidis (AS Roma), Sokratis Papastathopoulos (Borussia Dortmund) sau Giorgios Samaras (Celtic Glasgow).

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou