Simona Halep a pierdut finala cu Șarapova

Cristian Blănuţă, 11 mai 2014, Ora 19:46

  • print
  • |
simona-halep-a-pierdut-finala-cu-sarapova-40130-1.jpg

Simona Halep a început perfect meciul cu Maria Șarapova, dar în cele din urmă, rusoaica a câștigat finala turneului de tenis de la Madrid, scor 2-1 (1-6, 6-2, 6-3).

Astfel, și cea de-a treia întâlnire dintre celor două tenismene s-a încheiat cu victoria Șarapovei, anterioarele, la Indian Wells, scor 6-3, 6-4, și la Beijing, scor 7-5, 7-5, ambele în 2012.

Simona nu i-a dat nicio șansă rusoaicei în primul set. A condus cu 4-0, iar game-ul Șarapovei nu a avut darul de a o demoraliza, astfel că după 29 de minute, Halep își adjudeca setul.

Numai că Șarapova s-a trezit în cel de-al doilea. A luat-o tare pe Simona, cu un break, apoi l-a făcut și pe al doilea și nu a mai putut fi oprită din drumul spre câștigarea setului.

Decisivul avea să aibă momentul psihologic. La 1-1 pe game-uri, Simona a avut 40-0, dar Șarapova a revenit incredibil și a făcut break. Moment care a dărâmat-o pe Simona.

Rămâne însă o performanță pentru Simona Halep, prima finală într-un turneu Premier Mandatory, cea mai importantă categorie după Grand Slam.

În urma accederii în finală, Simona Halep a încasat un cec de 342.600 de euro și 650 de puncte WTA.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou