Simona Halep a redevenit numărul 2 mondial

Ziarul Atac, 27 aprilie 2015, Ora 09:07

  • print
  • |
simona-halep-a-redevenit-numarul-2-mondial-46387-1.jpg

Românca Simona Halep a revenit pe locul al doilea în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis ale lumii (WTA), dat publicităţii luni, după ce a făcut rocada cu rusoaica Maria Şarapova, fostul vicelider.

Halep a mai fost opt săptămâni pe locul al doilea în clasamentul WTA, între 11 august şi 5 octombrie 2014.

Simona are un avans de 230 de puncte faţă de rivala sa, dar se află la peste 2.000 de puncte de liderul Serena Williams.

Simona Halep este a doua şi în ierarhia Road to Singapore, care asigură calificarea la Turneul Campioanelor, cu un avans mult mai consistent faţă de Şarapova (locul trei).

Românca ocupă locul secund şi într-o ierarhie a banilor câştigaţi din tenis în 2015, cu peste două milioane de dolari, cu 1,7 milioane mai puţin decât liderul Serena Williams, dar cu aproape 400.000 mai mult decât Şarapova, ocupanta locului al treilea.

Simona Halep este din nou numărul 2 mondial, după ce rusoaica Maria Șarapova a fost eliminată în optimile turneului din Germania de nemțoaica Angelique Kerber.

Halep joacă vineri la prânz cu Errani și pleacă cu un avantaj în plus în fața italiencei, și asta chiar dacă scorul întâlnirilor directe dintre cele două este egal, 1-1.

Eranni a mărturisit joi că este epuizată. "Vă spun adevărul, sînt atît de obosită după meciurile din Fed Cup. Din fericire, am mai avut o zi liberă la Stuttgart, dar în timpul meciurilor se simțea oboseala. De la turneul de la Rio, n-am avut nici o săptămînă liberă", a declarat italianca într-o conferință de presă. Eranni a vorbit și despre adversara sa. "Ultima dată când ne-am întâlnit, la Doha, m-a surprins foarte mult. Atunci nu era aşa sus în clasament, nu făcuse încă rezultate foarte bune, dar am simţit că are un nivel înalt. Va trebui să mă bazez foarte mult pe dreapta mea, să o fac să se mişte. Cam asta este pe scurt, dar va trebui să mai vorbesc cu antrenorul meu", a spus Errani.

Meciul dintre Halep și Eranni are loc vineri, de la ora 15.00.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou