Simona Halep, în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells

Mălina Andrei, 18 martie 2015, Ora 08:12

  • print
  • |
simona-halep-in-sferturile-de-finala-ale-turneului-de-la-indian-wells-45996-1.jpg

Simona Halep a învins-o, marţi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva cehă Karolina Pliskova şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Partida a durat o oră şi 17 minute. Halep şi Pliskova s-au mai întâlnit în finala de la Dubai, din luna februarie, când tot românca s-a impus, cu scorul de 6-4, 7-6 (4).

În turul următor, Simona Halep va juca împotriva tenismenei Carla Suarez Navarro.

Jucătoarea spaniolă de tenis Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 12, a învins-o, marţi, pe britanica Heather Watson (43 WTA), în optimile de finală de la Indian Wells. Suarez Navarro, locul 13 WTA, s-a impus cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 6-1, după două ore şi 19 minute.

Simona Halep (23 de ani) şi Carla Suarez Navarro (26 de ani) s-au mai întâlnit de opt ori în circuitul WTA, fiecare jucătoare impunându-se de câte patru ori. În 2013, Halep s-a impus de două ori (6-3, 6-2 la 's-Hertogenbosch şi 3-6, 6-4, 6-1 la New Haven), în timp ce Suarez Navarro a câştigat întâlnirea de la Roland Garros, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2. În 2014, cele două ar fi trebuit să se întâlnească la Roma, dar Simona Halep s-a retras.

Calificarea în sferturi este recompensată la Indian Wells cu un premiu de 112.270 de dolari şi cu 215 de puncte WTA.

La ediţia precedentă, Simona Halep a atins faza semifinalelor competiţiei.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou