Simona Halep, învinsă de Serena Williams în semifinalele Miami Open

Mălina Andrei, 3 aprilie 2015, Ora 07:56

  • print
  • |
simona-halep-invinsa-de-serena-williams-in-semifinalele-miami-open-46211-1.jpg

Simona Halep, locul 3 WTA, a ratat calificarea în finala turneului Premier Mandatory Open, fiind învinsă de Serna Williams, numărul 1 mondial.

Meciul a durat două ore şi opt minute, iar Williams, de şapte ori campionă la Miami Open şi câştigătoarea ultimelor două ediţii, a obţinut a cincea victorie, din şase partide jucate cu Halep.

Prezența în acest meci este recompensată la Miami Open cu un premiu în valoare de 220.230 de dolari și cu 390 de puncte WTA. Astfel, după acest turenu, Halep se apropie de 1.089 de puncte, consolidând-și locul 3 WTA, la 319 puncte de rusoaica Maria Șarapova.

Halep s-a întâlnit ultima data cu Williams în finala Turneului Campioanelor, în octombrie 2014, unde românca a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0.

Finala se va da între Serena Williams și Carla Suarez Navarro, locul 12 WTA și cap de serie numărul 12, sâmbătă.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou