Best Dental

Simona Halep mai are doar puțin până își vede visul împlinit! Este din nou locul doi mondial

Ziarul Atac, 27 aprilie 2015, Ora 13:30

  • print
  • |
simona-halep-mai-are-dor-putin-pana-isi-vede-visul-implinit-este-din-nou-locul-doi-mondial-46392-1.jpg

Simona Halep a ajuns pînă în semifinale la turneul de la Stuttgart și a trecut pe locul secund în clasamentul WTA, profitînd de eliminarea prematură a Mariei Șarapova, scrie gsp.ro.

WTA a publicat noul clasament, iar jucătoarea noastră se află pe locul doi, cu 7755 de puncte. Halep are un avans de 230 de puncte față de Maria Șarapova și este la 2226 de puncte în spatele Serenei Williams.

Lupta pentru locul doi este una încinsă, iar Halep și Șarapova au multe puncte de apărat la turneele de la Madrid și Roland Garros.

În 2014, cele două au disputat finalele de la Madrid și Roland Garros, ambele cîștigate de rusoaică. La Roma, cele două au fost eliminate în sferturi.

Simona se află pe locul al doilea în clasamentul WTA Race, tot în spatele Serenei Williams.

 

În Top 10 s-a mai produs o singuă schimbare. Canadianca Eugenie Bouchard a urcat o poziție, pe locul șase, după ce a depășit-o pe Ana Ivanovici.

 

Pe lîngă Halep, alte patru românce se află în Top 100 WTA. Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru au urcat cîte o poziție în clasamentul WTA și se află acum pe locurile 61, respectiv 69. Andreea Mitu a urcat trei poziții și se află pe locul 100, iar Irina Begu staționează pe poziția 33.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:27