Simona Halep nu se teme de o nouă confruntare cu Serena Williams

Mălina Andrei, 25 octombrie 2014, Ora 15:13

  • print
  • |
simona-halep-nu-se-teme-de-o-noua-confruntare-cu-serena-williams-44052-1.jpg

Simona Halep a învins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, scor 6-2, 6-2, şi s-a calificat în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, unde va evolua contra Serenei Williams (nr. 1 WTA).

Simona a spus că nu se teme de a doua confruntare cu Serana Williams, care va avea loc duminică, 26 octombrie, de la ora 13:00.

Românca a ajuns în finala Turneului Campioanelor (premieră pentru sportul românesc!), după o semifinală fabuloasă fața polonezei Agnieszka Radwanska.

Imediat după calificare, Simona Halep a explicat cum a decurs partida cu poloneza.

"Nu mă așteptam să ajung până aici. Am încercat în fiecare zi să muncesc cât mai bine, să practic un tenis de calitate, să fac mereu cel mai bun meci. Azi a fost meciul perfect. Și Agnieszka este o jucătoare mare și vreau să o felicit. Mă simt minunat!", a spus Halep.

Mai apoi a explica cum a pregătit meciul, dar mai ales cu și-a câștigat dreptul de a juca marea finală.

"Știam că trebuie să alerg mult, știam că și ea se deplasează bine în teren, și de aceea mi-am dorit să termin punctele cât mai repede, lovind mingea din interiorul terenului. Serviciul m-a ajutat foarte mult, totul a mers bine", a continuat Simona.

Simona Halep, cea care i-a administrat, în grupe, o înfrângere dureroasă Serenei Williams, a vorbit și despre reeditarea acestui duel, din finală.

"Va fi o zi nouă, vom vedea ce se va întâmpla. Eu sunt pregătită pentru orice. Știu că Serena va fi mai concentrată în finală", a conchis Simona Halep.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou