SIMONA HALEP s-a CALIFICAT în finala Turneului Campioanelor

Mălina Andrei, 25 octombrie 2014, Ora 14:36

  • print
  • |
simona-halep-s-a-calificat-in-finala-turneului-campioanelor-44050-1.jpg

Jucătoarea Simona Halep (4 WTA) s-a calificat sâmbătă în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, după ce a dispus cu scorul de 6-2, 6-2, la capătul a 67 minute de poloneza Agnieszka Radwanska (6 WTA), şi o va reîntâlni în ultimul act pe americanca Serena Williams, liderul clasamentului mondial, pe care a făcut-o praf în grupe.

Halep nu avea un palmares pozitiv cu Agnieszka Radwanska, poloneza conducând întâlnirile directe cu 4-2 până la această semifinală.

În finala programată, duminică, Halep o va reîntâlni pe americanca Serena Williams (locul 1 WTA).
Halep a zdrobit-o pe americancă în grupe, 6-0, 6-2. Cele două se vor întâlni acum în finala de la Singapore. Dacă va câştiga ultimul act de duminică (ora 14:00), premiul Simonei Halep s-ar ridica la suma de 2.047.000$!

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou