Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Madrid

Cristian Blănuţă, 7 mai 2014, Ora 15:46

  • print
  • |
simona-halep-s-a-calificat-in-optimile-turneului-de-la-madrid-40001-1.jpg

Simona Halep (cap de serie numărul 4 şi locul 5 WTA) s-a calificat în optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 3.671.405 euro. Sportiva s-a impus în două seturi (6-4, 6-4) în partida cu Laura Arruabarrena (145 WTA), beneficiara unui wild-card.

Simona Halep a început excelent partida şi s-a distanţat la 3-0, după ce a reuşit două break-uri. Adversara sa nu a acuzat însă şocul şi a revenit în meci, adjudecându-şi 4 game-uri consecutive. Sportiva noastră şi-a câştigat serviciul, a reuşit un nou break, după care a închis primul set la 6-4, scrie digisport.ro.

Manşa a doua a început tot în nota de dominare a Simonei, care s-a distanţat de adversară, după un break reuşit în chiar primul game. Halep şi-a păstrat avantajul până la finalul setului, pe care l-a câştigat cu acelaşi scor, 6-4.

Partida oră şi 23 de minute. În optimile turneului WTA de la Madrid, Halep o poate întâlni pe Irina Begu, care va juca diseară cu finalista de la Wimbledon, Sabine Lisicki.

Perechea Niculescu/Koukalova, eliminată în turul doi

Monica Niculescu şi Klara Koukalova au ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid. Perechea româno-cehă a fost învinsă în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-1, după 59 de minute, de cuplul american Raquel Kops-Jones/Abigail Spears, cap de serie numărul 6.

Monica Niculescu şi Klara Koukalova vor primi 120 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare totală de 13.800 de euro.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou