Simona Halep S-A CALIFICAT în sferturi la Australian Open

Mălina Andrei, 25 ianuarie 2015, Ora 14:01

  • print
  • |
simona-halep-s-a-calificat-in-sferturi-la-australian-open-45311-1.jpg

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în sferturile de finală la Australian Open, după ce a învins-o pe Yanina Wickmayer (80 WTA) cu 6-4, 6-2. Simona o va întâlni în sferturi pe Ekaterina Makarova, cap de serie numărul 10. Simona Halep

Halep a învins-o cu scorul de 6-4, 6-2, pe sportiva Yanina Wickmayer, locul 80 WTA.

Partida disputată duminică a durat aproape o oră şi 20 minute.

"Sunt mulţumită de nivelul de joc, m-a învins de câteva ori înainte, dar acum cred mi-am luat revanşa. Sunt fericită că am jucat cel mai bun tenis al meu. Cred că mi-am îmbunătăţit mult jocul, am servit mai bine, am fost agresivă, am deschis bine terenul, m-am descurcat foarte bine. Nu sunt aşa de calmă pe teren, dar încerc să rămân concentrată, nu e uşor să pierzi puncte pe care crezi ar fi trebuit să le câştigi, dar încerc să-mi menţin concentrarea şi să fac cel mai bun tenis", a declarat Halep la Eurosport.

Calificarea în sferturi este recompensată la Australian Open cu 430 de puncte WTA şi un cec în valoare de 340.000 de dolari australieni (240.000 de euro).

În faza următoare, Halep o va întâlni pe Ekaterina Makarova, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10.

Simona Halep a câştigat singura întâlnire disputată cu Makarova, cu scorul de 6-1, 7-6 (6), în sferturile de finală ale turneului de la New Haven, ediţia 2013, câştigată de sportiva română.

 

 

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou