Simona Halep s-a calificat în turul trei al Australian Open

Mălina Andrei, 21 ianuarie 2015, Ora 19:55

  • print
  • |
simona-halep-s-a-calificat-in-turul-trei-al-australian-open-45273-1.jpg

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open, după o victorie clară în faţa australiencei Jarmila Gajdosova.

Halep, s-a impus fără probleme în meciul disputat pe Rod Laver Arena, o întâlnire care a durat 67 de minute.

„Nu m-a afectat nimic azi, faţă de primul tur, care este dificil. Azi am jucat la un alt nivel, a fost mai uşor pentru mine. Ştiam că este o jucătoare cu lovituri puternice. Am încercat să lovesc bine mingile şi am servit bine. Sunt în cea mai bună formă, mă simt încrezătoare şi tot timpul când ajung în arenă am în minte că trebuie să câştig şi să lupt pentru fiecare meci", a spus Halep la Eurosport, după terminarea partidei.

"A fost un meci dificil. Trebuie să mă adaptez repede. A mers bine, am vrut să termin repede. Cred că am jucat bine astăzi. Am fost agresivă în joc şi concentrată pentru fiecare punct", a completat Halep.

Pentru calificarea în turul trei la Australian Open, Halep va primi 130 de puncte WTA şi un cec în valoare de 97.500 de dolari australieni (80.000 de dolari americani), scrie Mediafax.ro.

În faza următoare a competiţiei de la Melbourne, Halep o va întâlni pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, care a învins-o în manşa secundă, cu scorul de 7-6 (3), 7-6 (6), pe sportiva franceză Kristina Mladenovic, locul 71 WTA.

Accidentată mai multe luni anul trecut, Mattek-Sands, fostă numărul 30 WTA în iulie 2011, este pe tabloul principal de simplu al Australian Open datorită "clasamentului protejat".

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou