Simona Halep - Serena Williams, FINALA Turneului Campioanelor

Mălina Andrei, 26 octombrie 2014, Ora 13:07

  • print
  • |
simona-halep-serena-williams-finala-turneului-campioanelor-44056-1.jpg

Simona Halep şi Serena Williams se vor confrunta, duminică, pentru a doua oară la ediţia din acest an a Turneului Campioanelor de la Singapore, după ce ambele au reuşit să câştige semifinalele în care au fost angrenate.

Cele două sportive s-au mai întâlnit în grupe, miercuri, când Halep a învins-o dureros pe Williams cu scorul de 6-0, 6-2.

Până la începutul turneului, cele două mai jucaseră de trei ori până în prezent, de fiecare dată impunându-se Williams. Ele au jucat prima dată una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele turneului de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari.

Pentru calificarea în finală, Halep şi-a asigurat 890 de puncte WTA şi un cec în valoare de 971.000 de dolari.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou