ŞTEFAN RADU refuză să vină la NAŢIONALĂ

Alberto Cristian, 16 aprilie 2014, Ora 11:31

  • print
  • |
stefan-radu-refuza-sa-vina-la-nationala-39502-1.jpg

STEFAN RADU. Selectionerul Victor Piturca a dezvaluit motivul pentru care STEFAN RADU nu mai vine la echipa nationala. STEFAN RADU a refuzat sa joace pentru Romania desi i s-a propus banderola de capitan!

Victor Piturca sustine ca fundasul de la Lazio Roma nu vine la echipa nationala din comoditate, desi insusi presedintele FRF a mers la Roma pentru a-l convinge sa revina.

"Am avut o discutie cu Razvan Burleanu si am cazut de acord ca ar fi mai bine sa mearga el pentru a avea o eficienta mai mare. Sunt de acord ca un jucator nu trebuie rugat sa joace la echipa nationala. Ma bazam pe STEFAN RADU, aveam planuri sa-l fac capitanul echipei nationale. Parerea mea ca STEFAN RADU nu vine din comoditate la nationala. Nu-i place lui sa vina si gata. STEFAN RADU are familie acum, dar daca el nu-si doreste pentru ce sa mai discut cu el?", a declarat Victor Piturca. Selectionerul a vorbit si despre Cristi Chivu, recent retras din fotbal din cauza accidentarilor repetate: "Pe Cristi Chivu intr-un fel l-am inteles pentru ca el a fost atacat din toate partile. Este foarte greu mai ales prin ce a trecut el. A fost la un pas sa nu mai fie printre noi si probabil conteaza foarte mult. El e un sentimental, un baiat care sufera foarte mult. A venit accidentat si a jucat la echipa nationala. A jucat tot timpul bine".

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou