Un fotbalist de la Steaua A MURIT

Teo Popa, 27 aprilie 2014, Ora 17:01

  • print
  • |
un-fotbalist-de-la-steaua-a-murit-39620-1.jpg

Fotbalist descoperit şi crescut de Steaua, Denis Penciu a încetat din viaţa la doar 20 de ani, după o luptă de mai bine de doi ani cu o tumoare pe creier.

Informaţia tristă a fost oferită de Edi Iordănescu, fost antrenor al Stelei, cel care a scris pe contul său de Facebook câteva cuvinte pentru Denis.

Tânărul părea să fi descoperit boala din timp, a fost la Istanbul pentru tratamente în urma cărora medicii erau optimişti, însă până la urmă Denis a cedat.

"Un copil crescut in curtea Stelei a pierdut azi lupta cu boala. Din cate stiu deja suferise cateva operatii si parintii luptau cu greutatile vietii sa stranga bani pentru urmatoarele operatii, insa copilul a obosit sa mai lupte. Am un mare regret insa. Undeva in perioada 2010, urmarind jocurile echipelor de juniori, l-am remarcat pe acest copil si l-am propus pentru echipa mare. Ba mai mult am si vorbit personal cu el si i-am spus ca trebuie sa continuie sa munceasca si sa fie serios, pentru ca e in vederile primei echipe si e posibil sa vina pentru niste antrenamente. Din pacate, la scurt timp am parasit echipa, iar el a aflat de cumplita boala si nu s-a mai materializat acel pas. Un copil de 20 de ani... Dumnezeu sa te odihneasca Penciu Denis si sa joci fotbal acolo sus daca aici nu ai mai apucat!", a scris Edi Iordănescu, citat de prosport.ro.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou