Best Dental

Veste extraordinară pentru Simona Halep

Mălina Andrei, 27 februarie 2015, Ora 10:08

  • print
  • |
veste-extraordinara-pentru-simona-halep-45793-1.jpg

Simona Halep a primit o veste excelenta de la Doha. Rivala sa din lupta pentru locul 3 al clasamentului WTA, Petra Kvitova, a fost eliminată și nu o mai poate depași pe româncă.

Simona Halep a renunţat să mai participe la turneul de la Doha, pe care l-a câştigat anul trecut, şi se afla în situaţia de a-şi pierde locul de pe podiumul WTA. Petra Kvitova, care era principala favorită a competiţiei din capitala Qatarului, a pierdut întâlnirea cu jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro, din faza sferturilor de finală, astfel că nu o mai poate depăşi pe Simona Halep în ierarhia jucătoarelor profesioniste.

Sportiva din Cehia a câștigat primul set, scor 6-3, însă le-a pierdut pe urmatoarele două, cu 0-6 si 3-6, părăsind astfel și competiția.

 

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:10