Vizită în premieră a lui Antonio Espinos în România

Cristian Blănuţă, 5 iunie 2014, Ora 11:05

  • print
  • |
vizita-in-premiera-a-lui-antonio-espinos-in-romania-40774-1.jpg

Antonio Espinos, preşedinte al World Karate Federation, a sosit în România la invitaţia lui Lucian Băroiu, preşedinte al Federaţiei Române de Karate.

Oficialul spaniol s-a întâlnit și cu Gabriela Szabo, dar și cu noul președinte al COSR, Alin Petrache.

Antonio Espinos a susţinut apoi o conferinţă de presă, împreună cu Lucian Băroiu, preşedintele FRK. "Mesajul pe care vreau să-l transmit este acela că aveţi nevoie de o singură federaţie de karate, care să strângă toate energiile şi tot ceea ce în înseamnă fonduri publice. Şi în România, şi în alte ţări, mai sunt şi alte organisme de karate, recunoscute chiar, dar numai una primeşte fonduri de la bugetul de stat. Nu sunt aici să critic, ci pur şi simplu adresez o invitaţie tuturor acestor entităţi separate să vină sub umbrela FRK", a afirmat Antonio Espinos.

Spaniolul a ținut apoi să precizeze că sportul karate va participa la Jocurile Olimpice Europene, o competiţie ce se va disputa în premieră anul viitor. "Este singurul sport neolimpic ce va lua parte la Jocurile Olimpice Europene, Baku 2015. Pentru a te putea califica la acest turneu, e nevoie să participi la Campionatul European de Karate de la Istanbul".

Antonio Espinos a apreciat activitatea FRK: "Sunt 16 ani de când sunt preşedinte al World Karate Federation, dar n-am venit până acum în România. Experienţa mi-a spus însă că e un loc în care e activitate, au început oamenii să se mişte. De altfel, am vizitat puţine federaţii, fără să fie vreun concurs organizat în respectiva ţară, şi mă bucur că am venit în România".

La rândul său, Lucian Băroiu a luat cuvântul: "Avem tot sprijinul domnului Espinos în sensul dezvoltării acestui sport în direcţia cea mai bună, iar discuţiile cu doamna Szabo şi cu domnul Petrache au fost extrem de interesante. A fost prima întâlnire oficială a noului preşedinte al COSR, avem o relaţie excelentă cu dânsul".

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou