Enter HR skyscraper Dimes stg Rommac
Topoloveni Dimes dr Restaurant Voievodal Baneasa Best Dental

Vom putea vedea meciurile din Champions League și la TVR

Diana Ionescu, 29 noiembrie 2012, Ora 11:02

  • print
  • |
vom-putea-vedea-meciurile-din-champions-league-i-la-tvr-28130-1.jpg

Postul public de televiziune a anunțat, miercuri, că a achiziționat drepturile de difuzare pentru următoarele trei sezoane ( 2012 - 2015) ale Champions League, potrivit AmosNews

TVR nu a anunțat prețul plătit, însă a precizat, într-un comunicat de presă, că suma este de 10 ori mai mică decât în cazul contractului anterior. Având în vedere că postul public a dat pentru ultimele trei sezoane aproximativ 35 - 40 de milioane de euro, fiind cel mai păgubos contract din istoria TVR, actualul preț este estimat la 3,5 - 4 milioane de euro.

Totodată, postul public de televiziune a achiziționat și drepturile pentru Campionatele Mondiale de Gimnastică, dar și pentru Eurovision 2013.

Drepturile UEFA Champions League, ca și cele din Europa League, au fost achiziționate de asocierea RCS&RDS și Romtelecom Dolce. În prezent, meciurile de Champions League sunt difuzate pe Dolce Sport și pe Digi Sport.


"Decizii CA al SRTv: achiziţionarea meciurilor de fotbal UCL şi a CM de Gimnastică şi participarea TVR la Eurovision 2013

Consiliul de Administraţie al SRTv a decis, în şedinţa de astăzi, achiziţia meciurilor de fotbal din UEFA Champions League pentru perioada 2012-2015, în consens cu strategia TVR de a oferi românilor programe de calitate.

Champions League este un produsul premium al Uniunii Europene de Fotbal, cea mai prestigioasă competiţie la nivel de cluburi şi cel mai urmărit eveniment sportiv din lume, după meciurile echipelor naţionale.

În plus, în urma negocierilor, preţul pe care Televiziunea Română urmează să-l plătească pentru pachetul UEFA Champions League 2012-2015 este de 10 ori mai mic decât cel din contractul anterior.

Tot astăzi, membrii CA au hotărât achiziţionarea Campionatelor Mondiale de Gimnastică Artistică, Ritmică, Aerobică, Acrobatică şi Trampolină ce vor avea loc în perioada 2013-2016, precum şi a Campionatelor Naţionale şi Internaţionale de Gimnastică ale României.
TVR continuă astfel, prin decizia de astăzi, tradiţia difuzării competiţiilor de gimnastică, printre cele mai populare şi urmărite de către români, după fotbal.

De asemenea, în şedinţa de astăzi, CA a aprobat participarea Televiziunii Române la Eurovision 2013, ce se va desfăşura la Malmo, în Suedia, în perioada 4-8 mai 2013.
Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), care se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956".

 

EDITORIAL

Ajunge cu găinăria „Microsoft”! De cele opt miliarde Euro furate din TVA când vă ocupaţi?

Ajunge cu găinăria „Microsoft”! De cele opt miliarde Euro furate din TVA când vă ocupaţi?

Așa zisul comunism (nu cel marxist-engelian, ci cel inventat de șmecherii care în spatele demagogiei ideologice deșănțate a egalității stupide, ce n-avea nimic cu valoarea sau inteligența umană ci promovau mediocritatea transformând-o în pseudo-valoare, profitau de putere și condamnau societatea să rămână înc ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

Enter HR EDIMPRESS Carte 1 Restaurant Carol's Carte 2 Carte 3 Carte 4
13:33
BREAKING NEWS:

Ridzi cere întreruperea executării pedepsei de 5 ani de închisoare