Best Dental

Adrian Mutu ar fi fost client al reţelei de prostituţie a Andreei Marta

Ziarul Atac, 20 iulie 2012, Ora 10:49

  • print
  • |
adrian-mutu-ar-fi-fost-client-al-retelei-de-prostitutie-a-andreei-marta-27117-1.jpg


Noi informaţii surprinzătoare ies la iveală în dosarul soţiei lui Codruţ Marta. Unul dintre clienţii reţelei ar fi fotbalistul Adrian Mutu, care plătea mii de euro pentru favoruri sexuale, informează RTV. După arestarea Andreei Marta, procurorii DIICOT continuă ancheta.

Andreea Marta era cea care făcea interviurile atunci când selecta fetele. Apoi, fetele selectate erau fotografiate, iar pozele erau puse într-un catalog, pentru ca o parte dintre clienţi să şi le aleagă de acolo.
În alte ocazii Andreea Marta lua tinerele şi le ducea la petreceri private de lux, iar de acolo clienţii, oameni de afaceri, politicieni şi fotbalişti, îşi alegeau domnişoara cu care vroiau să îşi petreacă seara. Pentru aceste favoruri sexuale, clienţii ajungeau să plătească şi 1.000 de euro. De exemplu, pentru o tânără virgină pe care Andreea Marta a cumpărat-o din Republica Moldova, un om de afaceri a plătit - pentru un sejur - nu mai puţin de 10.000 de euro. La tânără au ajuns însă numai 500 de euro.

Clienţii erau oameni de afaceri extrem de importanţi, dar şi fotbalişti. Una dintre tinere a declarat că Adrian Mutu este unul dintre cei care a plătit pentru a întreţine relaţii sexuale cu ea. Aceste acuzaţii sunt din anii 2009-2010, iar procurorii de la DIICOT continuă cercetarea şi vor să identifice toate tinerele implicate în această reţea şi obligate să se prostitueze de Andreea Marta.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:55