Andreea Marin, bănuită că a premeditat „scena interogatoriului” Adrianei Nicolae

Ziarul Atac, 2 iulie 2012, Ora 15:09

  • print
  • |
andreea-marin-banuita-ca-a-premeditat-scena-interogatoriului-adrianei-nicolae-26828-1.jpg

Noi detalii ies la iveală în scandalul dintre Andreea Marin Bănică şi Adriana Nicolae. Interogatoriul la care "Zâna Surprizelor" a supus-o pe prezentatoare Galei premiilor VIP nu a fost deloc unul spontan. Andreea Marin ar fi ştiut dinainte că evenimentul va fi prezentat de femeia despre care se spune ca ar avea un copil cu Ştefan Bănică Jr.

La nici o săptămână de la cearta de la Gala premiilor VIP, unul dintre redactorii revistei organizatoare a povestit că vedeta a premeditat scena.

Momentul în care Andreea o întreabă pe Adriana dacă Ştefan Bănică Jr. este tatăl copilului celei din urmă

Mai mult, ea a uract pe scenă mai devreme decât era programată, sub pretextul că nu poate să rămână mult timp la eveniment.
"A venit de la televiziune, adusă de şofer. A intrat în sală, privind calmă scena pe care se afla Adriana Nicolae, neschiţând niciun gest de uimire, şi s-a aşezat la masă. Decernarea premiilor s-a modificat pe parcurs, producându-se şi un decalaj orar, ceea ce a neliniştit-o la un moment dat pe Andreea, care ne-a spus că nu poate să mai rămână mult timp şi să-i spunem Adrianei Nicolae să o prezinte în acel moment", a scris redactorul, pe revistavip.net.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou