Antonescu: Dacă Băsescu nu e demis la referendum, ma retrag definitiv din viaţa politică

Ziarul Atac, 6 iulie 2012, Ora 19:11

  • print
  • |
antonescu-daca-basescu-nu-e-demis-la-referendum-ma-retrag-definitiv-din-viata-politica-26887-1.jpg

Preşedintele Senatului, liderul liberal Crin Antonescu, a declarat, vineri, în plenul Camerelor reunite, că, dacă Traian Băsescu nu va fi demis la referendum, el se va retrage "definitiv" din viaţa politică.

Antonescu a mai spus că Traian Băsescu a fost şi este un om politic puternic. "Nu a fost, şi pentru asta nu îl putem pedepsi, şi nu va fi niciodată un adevărat lider al acestei naţiuni", a adăugat el.
Liderul PNL a menţionat că drumurile sale şi ale preşedintelui Traian Băsescu se despart.
"Veţi fi sau nu suspendat azi, veţi fi sau nu demis, de verdictul poporului, ne cam despărţim. Dacă nu veţi fi demis la referendum, eu, Crin Antonescu, mă retrag definitiv din viaţa politică. Dacă veţi fi demis la referendum, nu ştiu ce veţi face, dar vă urez şi dumneavoastră şi mie un singur lucru: să apucăm amândoi o justiţie pe deplin independentă în România".

Antonescu a continuat: "Dumneavoastră, personal, vă urez un preşedinte atât de bun, încât să fie bun şi pentru dumneavoastră".

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou