Au rămas şocaţi după ce au văzut semnele din lanuri. Încă nu există explicaţie

Ziarul Atac, 28 iunie 2012, Ora 11:33

  • print
  • |
au-ramas-socati-dupa-ce-au-vazut-semnele-din-lanuri-inca-nu-exista-explicatie-26751-1.jpg

"Am fost de-a dreptul surprins atunci când l-am găsit acolo dimineaţa. Cu o seară înainte nu ştiam de existenţa lui. Cred că a apărut din senin în cursul nopţii. Este foarte ciudat", a declarat fotograful amator Matthew Williams, cel care a realizat aceste imagini.

Semne ciudate au apărut peste noapte în lanurile de cereale ale unor fermieri din Wiltshire. Figura imensă, care se întinde pe o suprafaţă de peste 100 de metri era în formă de şarpe, iar experţii care au studiat-o au declarat că poate reprezenta tranziţia planetei Venus prin faţa Soarelui. Aceste semne din lanurile de cereale sunt un adevărat mister, pentru că nimeni nu îşi poate explica cine este autorul lor.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou