Ipoteză șoc: Zeus a aprobat Planul ”H” de câștigare a alegerilor

Teo Popa, 9 decembrie 2012, Ora 12:50

  • print
  • |
ipoteza-oc-zeus-a-aprobat-planul-h-de-ca-tigare-a-alegerilor-28263-1.jpg

Toate sondajele anunță, încă de la începutul anului, o victorie zdrobitoare a USL și o înfrângere catastrofală a ARD.

În timp ce toată lumea părea resemnată, președintele Băsescu a ieșit la atac. Și a luptat zi de zi, din ce în ce mai hotărât și, parcă, din ce în ce mai optimist. Analiștii au încercat să explice această atitudine. Unii au numit-o fanfaronadă, alții au spus că-i vorba despre disperare, dar niciunul nu a nimerit varianta corectă.

Surse din zona serviciilor secrete spun că Traian Băsescu a bătut, din nou, palma cu americanii. Și că aceștia au promis că-l ajută, inclusiv cu cele mai noi tehnici pe care le au în dotare. Așa a luat naștere Planul "H". Cu H de la HAARP.

Pentru cei care nu știu, HAARP este un program secret al Pentagonului, capabil să creeze "modificări controlate locale ale ionosferei" (stratul superior al atmosferei). Din punct de vedere militar, HAARP este o armă de distrugere în masă, acționând din afara atmosferei și fiind capabilă să destabilizeze sistemele agricole și ecologice din jurul lumii. Pentagonul i-a recunoscut, oficial, existența.

Vremea din ziua alegerilor face extrem de credibilă această ipoteză.

Aceleași surse susțin că de aici vine și supranumele președintelui Băsescu: Zeus. Cu toții am crezut că este doar o poreclă, dată de membrii de partid celui aflat în fruntea bucatelor. Se pare, însă, că este mult mai mult decât atât: programul american de control al vremii are și o componentă în țara noastră, aprobată și controlată de președinte. Cum Zeus era stăpânul tunetelor și fulgerelor, pe care le folosea după bunul plac, legătura era foarte ușor de făcut.

O prezență mică la vot micșorează, așa cum s-a spus, scorul USL. Plus că funcționarea alandala a secțiilor de votare, vremea rea și haosul fac mult mai greu de controlat desfășurarea scrutinului și rezultatelor finale.

Un rezultat slab al coaliției aflate la guvernare îi exclud din viața politică pe cei doi co-președinți, Victor Ponta și Crin Antonescu. Spre surprinderea tuturor, după o perioadă liniștită, vremea a lovit cu putere în ziua alegerilor. Din senin.

Se pare că Planul "H" a intrat în vigoare.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou