Best Dental

La un pas de faliment, Iranul se dotează cu arme nucleare

Ziarul Atac, 27 septembrie 2012, Ora 11:04

  • print
  • |
la-un-pas-de-faliment-iranul-se-doteaza-cu-arme-nucleare-27592-1.jpg

Iranul îşi continuă programul nuclear deşi ţara este "în pragul falimentului" din cauza sancţiunilor comunităţii internaţionale, a apreciat joi adjunctul ministrului israelian al Afacerilor Externe, citat de AFP.

"Iranul este în pragul falimentului economic din cauza sancţiunilor (internaţionale) şi sunt proteste tot mai mari împotriva ayatollahului, dar aceste sancţiuni nu au descurajat regimul aflat la putere în Teheran să îşi continue ambiţiile nucleare", a afirmat pentru postul public de radio israelian Danny Ayalon.

Ayalon a făcut aceste precizări în timp ce premierul israelian Benjamin Netanyahu a plecat în cursul nopţii către New York, unde urmează să susţină un discurs, joi, la Adunarea Generală a ONU. Înaintea plecării, Netanyahu a afirmat că vrea să acţioneze "prin toate mijloacele" pentru a împiedica Iranul să se doteze cu arma nucleară.

"Acţionez prin toate mijloacele pentru ca Iranul să nu se doteze cu arma nucleară. Istoria a dovedit că cei care vroiau să ne şteargă de pe hartă au eşuat în misiunea lor", a afirmat Netanyahu într-un comunicat.

Israelul, considerat drept unicul deţinător al armei nucleare în reigune, şi marile puteri suspectează Iranul că vrea să se doteze cu arma atomică sub acoperirea programului său nuclear civil, ceea ce Teheranul neagă categoric.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:32