Best Dental

Managerul Spitalului Floreasca, învinuit pentru favorizarea lui Adrian Năstase

Ziarul Atac, 18 iulie 2012, Ora 12:17

  • print
  • |
manager-spitalului-floreasca-invinuit-pentru-favorizarea-lui-adrian-nastase-27084-1.jpg

Managerul Spitalului Floreasca, Radu Macovei, a fost audiat în dosarul lui Adrian Năstase. S-a dispus începerea urmăririi penale pentru acuzaţia de favorizare a infractorului. Pe de altă parte, preşedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astărăstoae, este de părere că medicii au obligaţia de a pune mai presus de orice pacientul.

Managerul spitalului Floreasca, Radu Macovei a fost audiat în dosarul lui Adrian Năstase. S-a dispus începerea urmăririi penale pentru acuzaţia de favorizare a infractorului.
Managerul spitalului Floreasca, învinuit pentru favorizarea infractorului
Radu Macovei a fost pus sub învinuire însă nu a dorit să facă nicio declaraţie presei. Avocatul acestuia, Cristian Ene, nu a vrut să divulge calitatea pe care o are şi a declarat că medicul s-a prezentat la DNA în calitate de cetăţean.
Astărăstoae: "Acest circ subminează încrederea medicilor"

Preşedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astărăstoae, a declarat la Realitatea TV că "acest circ subminează încrederea medicilor. "A fost un adevărat circ care subminează încrederea între medici şi pacienţi. Medicii sunt obligaţi să pună interesul oamenilor deasupra tuturor. Cât despre procurori, să se lanseze pe piaţă în momentul în care au şi probe", a spus Astărăstoae.
Vor mai fi citaţi şi alţi medici

Potrivit surselor, vor mai fi citaţi şi alţi medici care au făcut parte din comisia care a decis internarea la Spitalul Floreasca a lui Adrian Năstase. Un lucru important care a dus la această situaţie este expertiza medicilor legişti care a arătat că Adrian Năstase nu avea nevoie de internare şi că putea fi tratat la Spitalul Rahova.

 

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:57