Best Dental

Mutu îi dă Antoniei replica pe Twitter

Ziarul Atac, 21 iulie 2012, Ora 18:04

  • print
  • |
mutu-ii-da-antoniei-replica-pe-twitter-27130-1.jpg

Adrian Mutu neagă orice încercare de a o aborda pe Antonia. Fotbalistul a dezminţit pe Twitter că ar fi încercat să o "agaţe" pe cântăreaţă prin intermediul unui SMS.

"Ar trebui să aveţi mai mult respect pentru mine cât şi pentru Antonia, ea fiind o femeie căsătorită, ca şi mine. Eu am o familie foarte frumoasă pe care o iubesc şi pe care încerc să o apăr de astfel de poveşti şi mai ales de aceste persoane meschine. Probabil cineva i-a făcut vreo glumă, dar eu, personal, NU am sunat-o şi mai mult nici macar NU m-am întâlnit vreodată cu ea", a scris Adrian Mutu.

Săptămânalul Fanatik a dezvăluit că Adrian Mutu i-ar fi trimis un SMS Antoniei, prin care o invita la o cafea.

"Ce a scris Fanatik despre faptul ca eu aş fi sunat-o pe Antonia m-a lasat mut! Mie îmi plac glumele, dar nu-mi plac glumele proaste şi persoanele incompetente!", a completat Mutu.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:50