Mutu îi dă Antoniei replica pe Twitter

Ziarul Atac, 21 iulie 2012, Ora 18:04

  • print
  • |
mutu-ii-da-antoniei-replica-pe-twitter-27130-1.jpg

Adrian Mutu neagă orice încercare de a o aborda pe Antonia. Fotbalistul a dezminţit pe Twitter că ar fi încercat să o "agaţe" pe cântăreaţă prin intermediul unui SMS.

"Ar trebui să aveţi mai mult respect pentru mine cât şi pentru Antonia, ea fiind o femeie căsătorită, ca şi mine. Eu am o familie foarte frumoasă pe care o iubesc şi pe care încerc să o apăr de astfel de poveşti şi mai ales de aceste persoane meschine. Probabil cineva i-a făcut vreo glumă, dar eu, personal, NU am sunat-o şi mai mult nici macar NU m-am întâlnit vreodată cu ea", a scris Adrian Mutu.

Săptămânalul Fanatik a dezvăluit că Adrian Mutu i-ar fi trimis un SMS Antoniei, prin care o invita la o cafea.

"Ce a scris Fanatik despre faptul ca eu aş fi sunat-o pe Antonia m-a lasat mut! Mie îmi plac glumele, dar nu-mi plac glumele proaste şi persoanele incompetente!", a completat Mutu.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou