Rănile lui Năstase n-ar fi necesitat internarea la Floreasca - „Glonţul doar l-a şters”

Ziarul Atac, 26 iunie 2012, Ora 12:37

  • print
  • |
ranile-lui-nastase-n-ar-fi-necesitat-internarea-la-floreasca-glontul-doar-l-a-sters-26723-1.jpg

Rănile pe care şi le-ar fi provocat fostul prmier Adrian Năstase în urma tentativei de sinucidere de la sfârşitul săptămânii trecute nu ar fi necesitat internarea sa la Spitalul Floreasca, potrivit unor surse citate de România liberă.

Ipoteză şoc în cazul Năstase. Potrivit unor surse citate de România liberă, rănile fostului premier nu ar fi necesitat internarea la Spitalul Floreasca. Aceleaşi surse susţin că nu a fost decizia poliţiştilor să-l ducă la Floreasca, ci a unui superior.
"Unii dintre cei mai pricepuţi specialişti de pe tură, dr. Livia Nicola şi asistentul Sorin Lepa, au fost trimişi la faţa locului, iar când s-au întors în staţia de Ambulanţă li s-a interzis să vorbească. Atât au apucat să ne spună: că rana nu a fost profundă, că glonţul doar l-a şters şi că nu a fost nevoie decât de un pansament subţire şi de o branulă prin care să se poată administra substanţe în cazul unei scăderi bruşte de tensiune", a povestit unul dintre medicii pe Ambulanţă, pentru Rl.
Tentitativa de sinucidere a lui Adrian Năstase ridică foarte multe semne de întrebare. Nimeni din exteriorul reşedinţei fostului premier nu a auzit bubuitura provocată de arma folosită de Năstase. Nimeni nu a putut să precizeze ora exactă la care fostul premier a apăsat pe trăgaci şi nici cine a sunat după ambulanţă. La toate astea se adaugă alte câteva semne de întrebare legate de rănile pe care le are Năstase.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou