Războiul Andreea Marin - Adriana Nicolae continuă

Ziarul Atac, 10 iulie 2012, Ora 10:22

  • print
  • |
razboiul-andreea-marin-adriana-nicolae-continua-26963-1.jpg

O nouă rundă în disputa Andreea Marin-Adriana Nicolae. Fosta "Zână a Surprizelor" a explicat încă o dată episodul de la Gala Premiilor VIP, atunci când a intrat în conflict cu prezentatoarea Adriana Nicolae. Andreea Marin subliniat că nu s-ar fi aşteptat ca aceasta să aibă "tupeul" să urce pe aceeaşi scenă cu ea, în urma scandalului în care i-a implicat familia.

Scandalul Andreea Marin Bănică - Adriana Nicolae, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată la Gala Premiilor VIP, continuă. Soţia artistului Ştefan Bănică Junior a lansat un nou atac la adresa Adrianei Nicolae, spunând că nu avea ce să caute pe o scenă în calitate de prezentatoare.

"Satisfacţia mea în acest moment este că am spus lucrurilor pe nume, eu am reacţioant din impuls, am fost surprinsă. A avut tupeul să fie acolo, să ştie că voi fi premiată în acea seară şi ea să fie acolo. Nu m-am gândit că poate fi ea prezentatoarea pentru că ea nu este prezentatoare, nu are calităţi de prezentator, nu a făcut până acum aşa ceva, nu la un nivel la care eu să fi ştiut eu asta", a spus Andreea Marin, care nu pare dispusă să o slăbească pe fosta dansatoare de la "Surprize Surprize", care nu de mult lăsa să se înţeleagă că Ştefan Bănică Junior ar putea fi tatăl copilului ei.

 

Fosta Zână a Surprizelor a menţionat că îşi asumă acţiunea de la Gala Premiilor VIP şi a explicat că prin interogatoriul la care a supus-o pe Adriana Nicolae în faţa publicului de la eveniment a fost pentru a arăta "ce înseamnă să fii întrebată obsesiv acest lucru".

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou