Best Dental

Verdictul Consiliului Naţional de Etică: Ponta nu a plagiat

Ziarul Atac, 19 iulie 2012, Ora 21:11

  • print
  • |
verdictul-consiliului-national-de-etica-ponta-nu-a-plagiat-27112-1.jpg

Consiliul Naţional de Etică a anunţat joi, 19 iulie, că teza de doctorat a premierul Victor Ponta nu poate fi considerată drept plagiat.

"Titlul de doctor in Stiinte Juridice, domeniul Drept, a fost obtinut de domnul Victor Ponta in concordanta cu legislatia in vigoare in anul 2003 si calificarea de plagiat in cadrul tezei de doctorat cu titlul 'Curtea Penala Internationala' nu se poate sustine", se arată în raportul final oficial al Consiliului aflat în subordinea Ministerului Educaţiei, citat de hotnews.ro.

Verdictul vine după ce Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor diplomelor şi certificatelor Universitare decisese că teza lui Victor Ponta este un exemplu clar de plagiat. Comisia a fost însă reorganizată de ministrul interimar Liviu Pop (acum înlocuit de Ecaterina Andronescu), iar decizia sa a devenit nulă.

Comisia de etică a Universităţii din Bucureşti analizează la rându-i cazul. Publicaţii ca Evenimentul Zilei şi Revista 22 publică informaţii, pe surse, potrivit cărora comisia ar fi luat o decizie în unanimitate şi aceea este că Victor Ponta A plagiat.
Într-un interviu pentru cotidianul spaniol El Paid, Victor Ponta a anunţat că demisionează din funcţia de premier dacă acuzaţiile de plagiat vor fi dovedite.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:29