Profesor de sport, fost LIDER PDL, SEX TAPE alături de o blondă

Diana Ionescu, 8 februarie 2013, Ora 13:10

  • print
  • |
profesor-de-sport-fost-lider-pdl-sex-tape-alaturi-de-o-blonda-29322-1.jpg

Ioan Sabău, profesor de sport la Colegiul Tehnic "Traian Vuia", fost director al liceului şi fost secretar executiv în Organizaţia Municipală a PDL Satu Mare, s-a filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale orale şi normale cu o blondă.

Partidele de sex s-au desfăşurat într-o clădire a liceului, mai precis în sala de sport. Filmuleţele şi fotografiile îl arată pe Ioan Sabău, fost lider al PDL, fostul partid de guvernământ, şi pe femeia, care se pare că îi este amantă, goi puşcă, în timpul unui dezmăţ sexual. Profesorul este căsătorit şi are o fată, iar soţia sa este plecată în Italia.

                           

Filmările sunt realizate chiar de fostul lider al PDL Satu Mare, iar scenele demne de filmele XXX s-au petrecut chiar în camera arbitrilor, din cadrul sălii de sport a liceului, scrie gazetadenord-vest.ro.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou