Sex oral de față cu 40 de tineri care filmau scenele fierbinți

Cristian Blănuţă, 15 iunie 2013, Ora 15:38

  • print
  • |
sex-oral-de-fa-a-cu-40-de-tineri-care-filmau-scenele-fierbin-i-31673-1.jpg

Doi adulți beţi, care au făcut sex oral în stația de tren, în timp ce aproximativ 40 de persoane îi filmau, au fost condamnaţi la închisoare pentru 10 săptămâni, notează RTV.

Jacqueline Holden, în vârstă de 37 de ani, și Sam Rowan, în vârstă de 22 de ani, au băut toată ziua când au început să îşi facă sex oral unul altuia, într-o staţie de tren aglomerată din Marea Britanie, de faţă cu o mulțime de tineri care au surprins actul indecent pe telefoanele lor mobile, potrivit DailyMail.

Sam Rowan chiar s-a uitat la mulțimea de tineri pentru încurajare, în timp ce Jacqueline Holden stătea întinsă pe pământ și el îi făcea sex oral.

Perechea a fost îngrozită de acțiunile lor, atunci când s-au trezit din beție.

Judecătorul John Foster le-a spus celor doi că au făcut ceva "dezgustător" și i-a condamnat la 10 săptămâni de închisoare, pentru a-i descuraja pentru alții care ar dori să facă acelaşi lucru.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou