Best Dental

Apă unică pe TERRA, într-o staţiune montană din România

Mirela Ene, 25 septembrie 2014, Ora 10:43

  • print
  • |
apa-unica-pe-terra-intr-o-statiune-montana-din-romania-43544-1.jpg

O renumită stațiune montană din România ascunde zona nemuririi.

Bușteniul e plin de poveşti despre existenţa unor portaluri care leagă Valea Urlătorii de Valea Albă sau de Valea Cerbului.

Alte apariţii şi portaluri au fost raportate în zona cunoscută sub denumirea de Fisură Albastră. Vârful Caraiman şi Vârful Costila nu sunt unite, între ele existând această vale strâmtă, care este cunoscută pentru fenomenele paranormale care se petrec în ea. Dar, probabil, unul dintre cele mai periculoase fenomene paranormale din zona Bucegilor este cărarea ireală.

Dacă se merge pe Valea Comorii şi se urcă pe Jepii Mici, se poate ajunge în zona unde se petrece un alt fenomen ciudat. Este vorba de o cărare care nu există în realitate, dar care, uneori, în anumite condiţii, se formează apărând paralel cu cărarea adevărată. Această cărare ireală este mică, ea măsurând în jur de aproximativ 20 de centimetri, şi toţi cei care părăsesc cărarea adevărată şi ajung să meargă pe cea ireală mor sau dispar pentru totdeauna.

Pe vârfurile Bucegilor au fost înregistrate nivele mari ale radiaţiilor care nu au putut fi explicate. În partea de est a masivului Bucegi, se află zona numită Şapte Izvoare.

În urma cercetărilor făcute pe probe de apă recoltate de aici, s-a dovedit că încărcătura de bacterii este zero, lucru unic pe glob. Locul se numeşte "Zona nemuririi", iar legendele vorbesc despre un sistem de tuneluri subterane, care circulă pe sub munţi.

Cine s-ar fi așteptat ca un loc turistic aşa de popular ca Bușteniul, să fie totodată, aşa de... paranormal și misterios.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:02