Arsenal Spa, singurul centru spa de 5* din județul Hunedoara

Mirela Ene, 28 noiembrie 2013, Ora 15:45

  • print
  • |
arsenal-spa-singurul-centru-spa-de-5-din-jude-ul-hunedoara-36355-1.jpg

Fosta bază secretă și fabrică de muniție de la Orăștie a devenit în anul 2009 o fabrică de adrenalină: ARSENAL PARK - complex turistic cu 3 stele pe epoleți, singurul cu tematică militară din Europa.

ARSENAL PARK e localizat la marginea Orăștiei, în centrul fostului regat dacic, la distanța egală de cetățile dacice din munții Orăștiei: Blidaru, Costești, Sarmisegetuza Regia. În perioada medievală, cetatea Orăștiei a supraviețuit invaziei mongole, asediilor turcești, ciumei din 1738 și numeroaselor bătălii feudale.

Destinația turistică preferată pentru vacanțe și teambuilding

Complexul de vacanță include 200 de locuri de cazare, iar turiștii excentrici pot dormi pe paturi amplasate pe afeturi de tun în Camera Tun, în TAB-uri, în camere simple de Ofițer sau luxoase în Apartamente Colonel și în Vile General. Arsenal Park se întinde pe o suprafață de 88 de hectare, fiind situat în mijlocul unei păduri de foioase de la marginea municipiului Orăștie.

Oaspeții au la dispoziție un areal vast de terenuri pentru exploatare și o mulțime de activități care să îi țină antrenați: instrucție militară, lupte de airsoft și paintball, tir cu arme reale, cu arme de airsoft și paintball, cu arcul și cu arbaleta, plimbări cu transportorul șenilat, concursuri de drezină, închiriere mașini de golf, biciclete, go-kart bikes, segway, etc.

Aici se găsește și cel mai mare muzeu de tehnică militară din România deschis publicului.

Adrenalina și relaxarea se completează în cel mai fericit mod la Arsenal Park. Activitățile antrenante alternează cu sesiuni odihnitoare pentru trup și minte la ARSENAL SPA - cel mai modern centru spa din vestul țării. SPA-ul Arsenal Park dispune de o sală de fitness, saune finlandeze și cu infraroșu, o piscină cu dispozitive de masaj în apă și cu înot contracurent, o cameră de relaxare și camere pentru masaj și tratamente corporale.

Prezentă încă din antichitate în culturile civilizațiilor înfloritoare ale Imperiului Roman, Greciei și Orientului Îndepărtat și pusă în valoare tot mai mult în zilele noastre, hidroterapia reprezintă o metodă tradițională ce constă în utilizarea virtuților curative și igienice ale apei, în asociere cu puterea miraculoasă a extractelor vegetale, a algelor, nămolurilor, argilelor, sedimentelor și sărurilor marine, în diverse forme și practici terapeutice.

Celebra exclamație a împăratului roman Nero, „Sanitas Per Aquam!" (SPA) însemnand „Sănătate Prin Apă!" simbolizează credința și practica ancestrală a oamenilor în utilizarea complexă a apei la temperaturi și presiuni variabile - băi și împachetări de plante, saune, dușuri - masaj, piscină - ca factor curativ și tonic imunitar natural pentru curățarea epidermei, detoxifierea organismului, accelerarea proceselor metabolice, imbunatățirea capacității de mișcare și, mai ales, pentru obținerea unei stări de relaxare și confort somato-psihic.

Civilizația modernă, beneficiind de evoluția tehnologică surprinzătoare a redescoperit și pus în valoare aceste principii terapeutice blânde, naturale, care prin multitudinea de stimuli senzoriali și prin efectele benefice asupra organismului, readuc omului contemporan bucuriile și plăcerile simple, reconectând ființa umană cu mediul natural, echilibrând-o și energizând-o.

Spa Center

Arsenal Spa este singurul centru spa de 5* din județul Hunedoara, care cuprinde:

- piscină: piscina interioară are o lungime de 8 m și este prevazută cu dispozitive de hidromasaj, masaj cu bule de aer sau înot contracurent;
- 2 saune finlandeze și o saună cu infraroșu: Sauna cu infraroșu și saunele finlandeze oferă beneficii precum creșterea imunității și îmbunătățirea circulației sanguine;
- duș tematic;
- 2 saloane tratamente (cosmetică și masaj): Într-un spațiu al apei, al culorilor, al plantelor, unde se urmărește relaxarea și confortul somato-psihic, omul își poate reface sau reafirma relația cu natura, căci o minte și un trup în echilibru asigură o viață sănătoasă;
- sală fitness: Luând exemplu băilor romane, Arsenal Spa dispune de o palaestra sau zonă de sport. Totul în dorința de a menține viu conceptul de „Mens sana in corpore sano";
- cameră de relaxare: Între ședințele de saună, pentru revigorarea organismului, poți profita de liniște în camera de relaxare.

Vezi aici oferta și programul centrului Arsenal SPA!

Pentru mai multe detalii și rezervări - email: office@arsenalpark.ro sau la numărul de telefon: 0730 019 299.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou