Destinaţii: Ce trebuie să ştiţi dacă mergeţi în Israel

Ziarul Atac, 21 mai 2013, Ora 18:27

  • print
  • |
destinatii-ce-trebuie-sa-stiti-daca-mergeti-in-israel-30900-1.jpg

Înainte de a porni în călătoria spre Israel, pentru a vedea unde s-a născut, a trăit şi a fost răstignit Mântuitorul Iisus Hristos, este bine să cunoaşteţi anumite lucruri care v-ar putea proteja de situaţii neplăcute!

Primul lucru la care trebuie să fiţi foarte atenţi, încă din România, este alegerea agenţiei de turism. Este indicat să apelaţi doar la operatori acreditaţi şi să nu plecaţi la întâmplare în Israel, pentru a nu vă expune pericolului!

Asiguraţi-vă că agenţia vă oferă un ghid însoţitor şi plecaţi cu toate măsurile de siguranţă din ţară: asigurare de călătorie, medicală şi de viaţă.

În Ţara Sfântă

Odată ajunşi în Israel, nu vă îndepărtaţi de grupul turistic şi respectaţi anunţurile şi recomandările făcute de autorităţile locale.Este bine să purtaţi asupra voastră, într-un loc greu accesibil, documentele şi valorile personale, nicidecum să le lăsaţi în cameră.

Dacă se întâmplă să vă pierdeţi de grup în Bethleem, sau Ierusalim, nu intraţi în panică! Puteţi să apelaţi la un taximetrist, care să vă conducă la hotel, sau în staţia specială de autocare.

Citeşte continuare pe Avantaje.ro

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou