Destinaţii: Top 6 plaje din Europa cu apă ireal de albastră

Mirela EneŞerban N. Ioan, 12 aprilie 2013, Ora 16:29

  • print
  • |
destinatii-top-6-plaje-din-europa-cu-apa-ireal-de-albastra-30176-1.jpg

Plajele cu nisip auriu şi apa ca de cristal nu există doar în vederile din călătorii. Data viitoare când îţi alegi sejurul, mergi în Cipru, Croaţia sau Malta, unde plajele au nisipul fin şi apa ireal de albastră.

Potrivit unui studiu recent, cele trei ţări se laudă cu cea mai curată apă dintre destinaţiile europene. Nici Grecia nu este mai prejos. Insulele sale sunt adevărate paradisuri ale iubitorilor de soare.

1. Plaja Ayia Napa - Cipru

Ayia sau Agia Napa, din estul insulei, este nu degeaba numită "Ibiza Ciprului". Plajele aurii cu nisip fin, albastrul mării, apa limpede şi micile golfuleţe creează un peisaj splendid ce atrage mii de turişti din lume, fiind de altfel cea mai animată destinaţie cipriotă.

2. Plaja Golden Cape - Croaţia

Situată în largul Coastei Dalmate, Insula Brac este o destinaţie de vis dacă alegi un sejur în Croaţia. Dacă te încumeţi să urci vârful Vidova Gora, ai parte de o panoramă uluitoare asupra aceastei superbe insule din largul Mării Adriatice. Ca să ajungi pe plaja Golden Cape, trebuie să iei ferryboatul din Split.

3. Plaja Porto Kasiki - Grecia

Lefkas este singura insulă a Greciei unde poţi ajunge cu maşina, legată de continent printr-un pod plutitor. A patra insulă ca marime din Marea Ionică este apreciată în special pentru plajele sale superbe, apa limpede şi valurile perfecte pentru windsurfing sau kite surfing.

Citeşte continuarea în Unica

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou