Luna de miere: TOP 3 destinaţii din ITALIA

Anca Bratu, 9 mai 2013, Ora 10:52

  • print
  • |
luna-de-miere-top-3-destinatii-din-italia-30651-1.jpg

Una dintre cele mai populare destinaţii pentru luna de miere din Europa, provincia italiană Veneto, oferă o mulţime de surprize celor îndrăgostiţi de cultură, istorie sau peisaje şi, mai ales, celor îndrăgostiţi pur şi simplu.

Imaginează-ţi vacanţa perfectă alături de persoana iubită. Sunteţi doar voi doi, într-un loc cu o isto­rie bogată. Păşiţi pe străzi pietruite şi înguste, pe care de-a lungul veacurilor au trecut alte şi alte perechi de îndrăgostiţi. Luaţi cina la lumina lumânării, într-un mic restaurant aflat la margi­nea unei vechi piaţete, vă faceţi mărturisiri de dragoste şi priviţi apusul. Apoi, vă plimbaţi pe faleza care însoţeşte cursul unui râu, vă ţineţi de mână şi admiraţi luminile oraşului.

Sunt doar câteva dintre experienţele de care au parte cuplurile de îndrăgostiţi care vizitează oraşele din provincia Veneto, regiune aflată în nord-estul Italiei, între Marea Adriatică şi Munţii Dolomiţi, cu o moştenire culturală bo­gată, peisaje eterogene şi câteva dintre cele mai romantice oraşe din lume.

Veneţia

Se spune că o vizită aici poate vin­deca cea mai devastată relaţie. Frumuseţea şi unicitatea oraşului de pe ape nu i-au lăsat indiferenţi pe Truman Capote, care spunea că o vizită aici „e ca şi cum ai mânca dintr-o dată o cutie întrea-gă de bomboane de ciocolată", sau Woody Allen, care s-a căsătorit cu Soon-Yi în Veneţia. Tot aici s-au filmat producţii ca „The Italian Job", „From Russia With Love", „The Three Musketeers", „The Tourist" şi „Moonraker".

Vezi continuarea pe Viva.ro

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou